[Beilen] Flyeractie tijdens Vrije Bond Congres

reageer

[Beilen] Flyeractie tijdens Vrije Bond Congres

Om de daad bij het woord te voegen wordt er door de Werkgroep Arbeid op vrijdag 23 augustus een flyer-actie georganiseerd tijdens het Vrije Bond Congres!!

werkgroep arbeid

Die middag gaat er een groep naar de Jumbo Distributiecentrum in Beilen om arbeidsrecht flyers uit te delen aan de, voornamelijk Poolse, arbeidsmigranten die onder erbarmelijke omstandigheden werken en wonen. Deze arbeidsmigranten zijn werkzaam voor het beruchte uitzendbureau OTTO Workforce. Het is een niet al te spannende actie, maar zeker van belang om informatie te verstrekken aan diegene die dit nodig hebben. Met de verkregen informatie zijn de arbeidsmigranten beter in staat voor hunzelf op te komen en zichzelf te organiseren.

De flyer-actie zal in de middag plaatsvinden op vrijdag 23 augustus. Het exacte tijdstip en verzamelpunt zal tijdens het Vrije Bond Congres bekendgemaakt worden, maar deze zal waarschijnlijk rond de 12.00 uur liggen.

Meer acties!

Ben je niet aanwezig bij het congres, maar wil je wel meedoen met actievoeren. Neem dan contact op met de Werkgroep Arbeid, of kom naar een (of meer) van de acties die de Werkgroep Arbeid nog zal gaan organiseren. Natuurlijk is het ook makkelijk zelf een actie in je buurt op poten te zetten. Neem voor locatie, flyers en ondersteuning aub contact op met de Werkgroep Arbeid.

Contact

Wil je in contact komen? Wil je betrokken raken of gewoonweg meer informatie over deze acties? Neem dan contact op!

Schrijf je email naar: vrijebond-arbeid (at) riseup (punt) net

, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *