Werkgroep propaganda

De Propaganda Werkgroep van de Vrije Bond houd zich bezig met het ontwerpen, maken en verspreiden van allerlei propagandamateriaal.

Help mee met materiaal verspreiden

Bij de Propaganda Werkgroep kan je al het materiaal bestellen dat wij maken en verspreiden. Wij hebben een grote voorraad van stickers, flyers, posters en nog veel meer. Zie hier voor een overzicht. Stuur ons een mailtje waar je in zegt wat je wil hebben en waar we het heen moeten sturen. Donaties zijn altijd welkom, maar niet noodzakelijk. Het belangrijkste is dat we onze boodschap samen zo veel mogelijk verspreiden!

Lokale distro’s voor de Vrije Bond

Klik hier om uit te klappen

We willen ook mensen helpen bij het opzetten en runnen van een lokale distro voor de Vrije Bond. Een distro, soms ook wel een stand of kraam genoemd is simpel gezegd een tafel vol met politiek materiaal. Een tafel vol met zines, pamfletten, buttons, stickers, posters, flyers, etc. Het doel van een stand is het verspreiden van propagandamateriaal en om in gesprek te raken met mensen die mogelijk interesse hebben in de Vrije Bond of om politiek actief te worden. Meestal worden stands gerund op evenementen, het bekendste voorbeeld daarvan is een boekenbeurs. Als je een distro wil beginnen hebben we een draaiboek met tips&tricks voor het runnen van een distro. We willen ook altijd individueel advies en hulp bieden voor iedereen die daar interesse in heeft. Naast advies en hulp bij het opzetten van een lokale Vrije Bond distro, kan je ook bij ons spullen voor je distro bestellen. We hebben een grote voorraad van zines, buttons, stickers, flyers en nog veel meer. Mail ons voor een overzicht van het materiaal dat we hebben.

Help ons nieuw materiaal te maken

Klik hier om uit te klappen

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen om meer propaganda materiaal te maken. Er zijn altijd mensen welkom in de Propaganda Werkgroep. Maar ook als je geen zin hebt om volledig mee te draaien in de werkgroep en liever af en toe wil helpen met specifieke projecten kan dat. We hebben een hele groep aan vrijwilligers die ons met van alles helpen als ze een project interessant vinden. Heb jij ervaring en/of interesse in schrijven, tekenen, ontwerpen of andere manieren om propaganda te maken? Stuur ons dan een mailtje.

Je kan ons bereiken op: propagandavb@disroot.org