Vrije Bond Congress reader is live!

De lente is weer begonnen en dat betekent dat we steeds dichter bij het Vrije Bond congres komen!

Het is dus de hoogste tijd om jouw ideeën in te sturen voor de reader van het komende congres! Of je nou een hele essay schrijft over wat jij een belangrijk onderwerp vindt of een paar regels over wat jou dwars ligt, elke tekst is welkom!

Dit jaar zijn wij druk bezig geweest met het opzetten van een nieuwe levende reader. Dit is een geheel nieuwe website geworden waar leden gemakkelijk stukken kunnen aandragen en hier ook op kunnen reageren!

Als je zelf geen stuk wilt indienen, kun je altijd nog bijdragen door de ingestuurde stukken te lezen en hierop constructieve reacties te plaatsen. Uiteindelijk zullen alle stukken (en eventuele reacties) worden opgenomen in de uiteindelijke reader die we gaan gebruiken als basis voor de discussies op het congres.

Dus neem de stap, schrijf een stuk en help ons om een goede reader te vormen voor het congres van dit jaar! https://vb-reader.nl/

Inloggegevens zullen in je mailbox verschijnen! Als dit niet het geval is mail ons dan vooral op vrijebondcongres@riseup.net

, , ,