Buiten de Orde

Het blad Buiten de Orde is een uitgave van de Vrije Bond. Oorspronkelijk was het blad bedoeld als nieuws- en discussieplatform voor en door leden van de Vrije Bond, maar is inmiddels uitgegroeid tot een anarchistisch kwartaalblad voor het Nederlandse taalgebied.

Het blad verschijnt vier keer per jaar en is gevuld met informatie, interviews en discussies over onder andere anarchisme, zelfbeheer, arbeidersstrijd, mensenrechten, antifascisme, antimilitarisme, milieuacties, verzet en onafhankelijke cultuur.

Abonnementen
Leden van de Vrije Bond krijgen Buiten de Orde gratis thuis.
Niet-leden kunnen zich abonneren of lid worden.
Een abonnement kost 15,- euro per jaar voor vier nummers.
Meer is ook welkom!

Je kunt je bijdrage overmaken op onze rekening met de nummers IBAN: NL80INGB0005495473 of  BIC/Swift: INGBNL2A o.v.v. ‘abonnement BdO’ t.n.v. de Vrije Bond, te Amsterdam.

Voor mensen in de gevangenis is Buiten de Orde overigens gratis. Boekhandels, info-shops, etc. krijgen korting (afdracht afhankelijk van de verkoop van Buiten de Orde (60% van de verkoopwaarde). Voor leestafels, anarchistische bibliotheken etc. hebben we speciale abonnementen. Voor meer info, neem contact op met redactie@buitendeorde.nl.

Verkooppunten
Het Fort van Sjakoo, Amsterdam
Rosa, Groningen

Archief
Oude nummers zijn ook op te vragen bij het secretariaat van de Vrije Bond (indien beschikbaar).

Contact
Redactie Buiten de Orde
Postbus 16521
1001 RA Amsterdam
Nederland
E: redactie@buitendeorde.nl
I: www.vrijebond.org/buitendeorde
T: 0858778958

Zelf iets schrijven of een andere bijdrage leveren?
Denk je een bijdrage te kunnen leveren aan Buiten de Orde of wil je reageren op een artikel? Neem dan contact op met de redactie. We zijn nog altijd op zoek naar schrijvers, vertalers en mensen die willen helpen met afbeeldingen (foto’s, illustraties etc.). De deadlines voor het insturen van artikelen staan hieronder

Deadlines 2016
BdO#1

Deadline: 8 januari
Thema: oorlog

BdO#2
Deadline: 8 april
Thema: Spanje

BdO#3
Deadline: 1 juli
Thema: ???

BdO#4
Deadline: 30 september
Thema: marktwerking

Je kunt je artikelen sturen, bij voorkeur voorzien van beeldmateriaal, naar redactie@buitendeorde.nl.