reageer

Actie tegen Foie Gras in Amersfoort

Eerste actie tegen foie gras in Amersfoort – 1 oktober, 17:30, Stationsplein

Nog steeds zijn er restaurants die winst belangrijker vinden dan de levens van ganzen en eenden. Hoe kan het dat we het anno 2022 nog toelaten dat dieren onder dwang worden gevoerd, enkel zodat men hun vette lever kan eten? Hier moet een einde aan komen!

Actie tegen Foie Gras in Amersfoort

Active for Justice is in april begonnen met de campagne in Utrecht. Een deel van de restaurants heeft het van de kaart gehaald. Hoewel we het uiteraard in de gaten zullen blijven houden, is dit natuurlijk een fantastisch begin. We verwachten dan ook dat we op korte termijn kunnen toewerken naar een foie gras-vrij Utrecht. We hebben ons actiegebied nu uitgebreid naar Amersfoort. We hebben daar twee restaurants aangeschreven en een restaurant heeft gereageerd en foie gras van de kaart gehaald. Op 1 oktober gaan wij bij Brasserie Marie op de de stoep staan om onze eis kracht bij te zetten. Wij hebben de langste adem!

Kom je ons versterken? Laten we ons dan verzamelen op zaterdag 01-10-2022 om 17:30 op het Stationsplein. Van daaruit gaan we naar de restaurants. Kom vooral en neem je vrienden/kennissen mee. Neem gerust je eigen protestbord mee. Samen veranderen we de wereld!

Alle dieren vrij!

Active For Justice

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *