[Tilburg] Tweede Anarcho Picknick

De Eerste Echte Anarcho Picknick in Tilburg is mensen goed bevallen. Dat smaakt naar meer. De Tweede Anarcho Picnick in Tilburg komt er dan ook aan! Op 27 augustus is het zo ver. Weer een mooie gelegenheid om, bij te kletsen, kameraden (beter) te leren kennen, snode en subversieve plannetjes te smeden en ondermijnend propagandamateriaal uit te wisselen. Gezelligheid, netwerken, versnaperingen, vermaak en wat anarcho-zichtbaarheid in de publieke ruimte. Dat is het idee. Wees welkom!

Ook de Tweede Anarcho-Picknick komt er niet helemaal vanzelf. Dus zijn de kameraden van Vrije Bond Tilburg die de eerste picknick hielpen lanceren, weer aan de slag gegaan. We hebben dus een datum: de picknick zal zijn op zondag 27 augustus, vanaf 14.00 uur. De plek is wederom het grasveld in Stadspark Oude Dijk (niet het sportterrein), net als de vorige keer. De ene kameraad zal weer voor vegan pannenkoeken zorgen, de andere kameraad brengt zijn gitaar mee en wil best weer wat muziek maken ook. Vrije Bond Tilburg host de picknick.

Samen zorgen we voor wat te eten en te drinken. De opzet van de picknick is dat iedereen wat eten en drinken meeneemt en dat we dat samen delen. Ook deze anarcho-picknick doen we immers het beste zelf en samen. Heb je zelf een leuk idee voor een bijdrage aan de picknick? Neem gerust contact op!

Tot ziens op de Tweede Echte Vrije Bond Tilburg Anarcho-Picknick:
27 augustus, vanaf 14 uur
Stadspark Oude Dijk, Tilburg!

Vrije Bond Tilburg

Verspreid deze uitnodiging gerust gericht verder aan mede-anarchisten en andere mogelijke belangstellenden! Liever niet publiceren op sociale media en websites. Wel via signal en dergelijke apps, en ook e-mail en natuurlijk ook in rechtstreeks persoonlijk contact.

Voor contact: vrijebondtilburg@riseup.net