[Amsterdam] Anarchistische boekenbeurs

Plantage DokPlantage Doklaan 8-12
Amsterdam
1

Anarchistische boekenbeurs Amsterdam

Klik HIER voor het programma!

We zijn terug voor de 6e jaarlijkse Anarchistische boekenbeurs Amsterdam! De boekenbeurs zal plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 oktober in het Dokhuis (Plantage Doklaan 8). Ook dit jaar is het een meerdaags evenement met stands en workshops van Anarchistische collectieven uit de wijde omgeving. We hebben er zin in!

Anarchistische boekenbeurs amsterdam

Zoals voor iedereen wel duidelijk is, is dit een jaar tegemoet met veel economische perikelen, geopolitieke onrust, stijgende prijzen van voedsel en basisbehoeftes en maatschappelijke turbulentie. In deze condities is het net zo belangrijk – zo niet belangrijker – om te werken aan levensvatbare alternatieven op de status quo. De boekenbeurs is een gelegenheid om te leren over politiek conflict dicht bij huis, in de geschiedenis en in andere delen van de wereld. Laten we samen leren en werken om een wereld mogelijk te maken zonder staten, grenzen, ecocide en kapitalisme, en zonder het geweld wat dat mogelijk maakt. Kennis, zoals ze zeggen, is kracht.

Ben je op zoek naar gemeenschap, diepe gesprekken, of gelijkgestemde personen of collectieven? Kom dan naar de Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam! Ben je op zoek naar Anarchistische boeken of zines? Dat hebben we, en zo veel meer! Kleding, buttons, uitgevers, distro’s, workshops, praatjes en veganistisch eten! Kom gezellig langs!

Meer informatie over deelnemende collectieven, stands en workshops, net als logistieke informatie over de dagen zelf volgt nog, hou daarvoor onze kanalen in de gaten!

Wil je meehelpen? We zijn nog op zoek naar vrijwilligers. We zijn ook op zoek naar mensen en/of groepen die een stand willen draaien en/of een cool idee hebben voor een workshop. Enthousiast? stuur ons een mailtje.

29 en  30 october 2022
Plantage Doklaan 8
anarchistbookfairamsterdam@riseup.net
anarchistbookfairamsterdam.blackblogs.org
Instagram: @anarchistbookfairamsterdam
Facebook: Anarchist Bookfair Amsterdam

Eén reactie op “Anarchistische boekenbeurs Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *