Zaterdag 2 april: Vloerwerk Materiaaldag – Amsterdam

MKZEerste Schinkel­straat 16
Amsterdam
reageer

Zaterdag 2 april: Vloerwerk Materiaaldag – Amsterdam

Vloerwerk

Waar: MKZ/Binnenpret, Eerste Schinkelstrat 14-16, amsterdam, Netherlands
Wanneer: 02/04/2016 – 14:00

Op zaterdag 2 april organiseert Vloerwerk een actiemateriaaldag. Met deze openbare aankondiging willen we mensen die we voorheen niet hebben bereikt in staat stellen langs te komen om kennis te maken, vragen te stellen, problemen die ze mogelijk hebben op hun werk met ons te bespreken, en natuurlijk om mee te klussen!

Vloerwerk bestaat pas sinds kort, en we zijn vooral bezig om voorbereidingen te treffen voor wanneer we in actie moeten komen. Zo hebben we bijvoorbeeld deze website gemaakt, twee bijeenkomsten georganiseerd, en zijn we nu de laatste hand aan het leggen aan de eerste druk flyers en posters. Zie de ‘foto’ hieronder voor een eerste indruk. Een organisatie als de onze heeft daarnaast natuurlijk ook actiemateriaal nodig, zoals borden en spandoeken. Het leek ons een goed idee om van het maken hiervan een gezellige dag te maken.

De dag zal plaatsvinden op zaterdag 2 april bij de MKZ/Binnenpret (Eerste Schinkelstraat 14-16), vanaf 14.00u. Overdag zal dagcafé de Bollox open zijn, waar voor een klein prijsje wat te eten en drinken gekocht kal worden. En vanaf 19.00u is er de mogelijkheid om voor 5 euro een uitgebreide (veganistische) maaltijd te eten. Wel willen we je dan vragen om door te geven of je komt (via info@vloerwerk.org), zodat de kookgroep weet voor hoeveel mensen er gekookt moet worden. Je kan in ieder geval op elk moment van de dag aanschuiven, en natuurlijk ook je eigen eten/drinken meenemen.

Wat is vloerwerk? Kijk op:
http://www.vloerwerk.org/

 

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *