reageer

Vrije Bond YouTube en video projecten

Beste kameraden,

Sinds kort bestaat er een Vrije Bond YouTube kanaal! Zie HIER onze eerste video, met de oproep deze te checken en te abonneren op het kanaal.

vrije bond YouTube

Het oprichten van het YouTube kanaal viel heel handig samen met een uitnodiging aan enkele leden om te verschijnen in een interview van de podcast “De Zijlijn”. Omdat deze podcast haar interviews uit handen geeft om naar eigen believen te verspreiden, is het interview hier op ons eigen kanaal te vinden.

Het is een erg leuk gesprek om te horen. Het gaat over de Vrije Bond, de aankomende Anarchistische Boekenbeurs in Amsterdam, en in alles hoor je hoe anders de Vrije Bond is dan alles wat er verder in Nederland op radicaal links gebeurt.

Vrije Bond YouTube

Daarom wil ik jullie uitnodigen het interview te bekijken en je te abonneren op het YouTube kanaal. Dit geld uiteraard niet voor iedereen die wijselijk afstand houdt van zulke mediaplatforms, om privacy redenen of wat dan ook. Voor wie wel een YouTube account heeft en deze gebruikt wil ik wel vragen om je te abonneren. Dat zorgt dat we online gevonden kunnen worden door mensen die enigszins gerelateerde video’s kijken. Dat kan ons weer helpen groeien en onze idealen kan helpen verspreiden.

Bovendien willen we een oproep doen voor wie graag voor een volgende YouTube video kort iets wil vertellen over de geschiedenis van de Vrije Bond, of iets over de huidige situatie van grote groei en uitbreiden op vrijwel alle fronten.

Vrije Bond YouTube

Voor een volgende video willen we voorlopig graag de vorm aanhouden van korte interviews met wat algemeen beeldmateriaal, zodat we gemakkelijk iets van een oplage kunnen vasthouden.

Daarom is onze oproep voor leden die graag kort voor een microfoon leuk/activerend willen vertellen over:

  1. de geschiedenis van de Vrije Bond
  2. onze huidige groei, de nieuwe energie onze hoop om een heleboel te gaan veranderen!
Vrije Bond YouTube

Stuur ons een berichtje, dan kunnen we dit gaan organiseren! Onze YouTube email is vrijebondvideos(at)gmail(punt)com 

Dit kanaal is bedoelt als een platform voor alle leden en kan door iedereen als zodanig worden gebruikt.

Als je een video hebt gemaakt van een actie, een protest(met de juiste aandacht voor de privacy van de betrokken personen); eover anarchisme of een gerelateerd onderwerp; een podcast, of wil je gewoon meedoen, neem dan contact met ons op in de bovenstaande e-mail. Iedereen kan video’s leveren om te uploaden, of verzoeken om deel uit te maken van het team.

, , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *