[Amsterdam] Vrije Bond Amsterdam Leesgroep

NieuwLandPieter Nieuwlandstraat 93
Amsterdam
1

Vrije Bond Amsterdam Leesgroep

De leesgroep van de Vrije Bond Amsterdam is terug!

De zomer is voorbij en de Vrije Bond Amsterdam begint weer met de maandelijkse leesgroep in de Nieuwland. In september en oktober zullen we twee teksten lezen die aan elkaar verbonden zijn. In september lezen we ‘The historical failure of Anarchism’ van Chris Day en in oktober ‘In defense of Anarchism’ van Ron Tabor. Beide teksten komen voort uit discussies over het anarchisme in Love and Rage, een anarchistische federatie die tussen 1989 en 1998 actief was in de VS.

Vrije Bond Amsterdam Leesgroep

De leesgroep in september zal gaan over een tekst die kritiek uit op anarchisme en anarchistische methoden, geschreven door toenmalig anarchist Chris Day. We lezen deze tekst omdat het belangrijk is om ook onze eigen ideeën onder de loep te nemen. In oktober zullen we een reactie op deze tekst lezen die het dan weer opneemt voor het anarchisme.

Voor de leesgroep wordt er gezamenlijk gegeten tussen 18.30-19.30. Daar kun je gewoon bij aanschuiven! Het zou fijn zijn als je kan laten weten als je mee wil eten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

, , , ,

Eén reactie op “Vrije Bond Amsterdam Leesgroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *