1

Vrijdag 14 mei, Picketlines Adecco-Randstad

Aanstaande vrijdag is er weer een landelijke picketline/flyer actie bij Adecco en Randstad georganiseerd tegen het ronselen van bewakers voor detentiecentra. In Amsterdam is dat deze keer bij de Randstad vestiging aan de Admiraal de Ruijterweg 21 om 12uur. (De vestiging zit ter hoogte van de Willem de Zwijgerlaan, dat is vanuit het centrum De Clerqstraat volgend over de brug aan de rechterkant.)


Picketline Zaandam                                                                                                            Anarchistische Groep Zaanstreek                                                                                      Om 14.00uur op het Verzetsplein in Zaandam
E-Mail: agzaanstreek@gmail.com
Website: http://agzaanstreek.wordpress.com
————————
Picketlines in Utrecht
We beginnen om 14.15 uur bij Adecco (aan de Biltstraat) en gaan daarna naar Randstad aan het Vredenburg.
E-Mail: info@aagu.nl
Website: http://www.aagu.nl
——————————–
Ook in Nijmegen
15:45 verzamelen we in de klinker (van broeckhuysenstraat 46)
vanaf 16:00 staan we bij Randstad en Adecco (Nassausingel)

In de 6 detentiecentra in Nederland worden jaarlijks ongeveer 20.000 mensen tegen hun zin vastgehouden, voor perioden varierend van 2 tot 18 maanden. Al een aantal jaren wordt er actiegevoerd tegen de uitzendbureau’s Adecco en Randstad. Zij pikken een graantje mee van het rascistische en misdadige migratiebeleid door veelal ongetrainde, onvoorbereide en tijdelijke bewakers te ronselen voor Group4Securicor die de detentiecentra “beveiligen”.

De picketlines worden door heel Nederland op dezelfde dag georganiseerd, en op steeds meer plaasten wordt er gedemonstreerd voor de deuren van Adecco en Randstad uitzendbureau’s.
Naast de picketline in Amsterdam zal ook in Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Emmen en Zwolle geflyerd worden. Voor tijden en verzamelplekken, houd deze site en of indymedia in de gaten en check de websites van de lokale groepen.

, , , , , , ,

1 reacties op “Vrijdag 14 mei, Picketlines Adecco-Randstad

  • Ook in Utrecht word aanstaande vrijdag een picketline gehouden. De AAGU staat bij filialen van Adecco en Randstad in Utrecht.

    We beginnen om 14.15 uur bij Adecco (Biltstraat 35) en gaan daarna
    naar Randstad aan het Vredenburg (hoek met de Oude Gracht).

    Utrechters hoeven dus niet helemaal af te reizen naar Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *