1

Voor een strijdbaar 2012!

Ook dit jaar was er tijdens oud en nieuw een strijdbare solidariteits demonstratie met de gevangenen in de bajes boten te  Zaandam. Er waren dik 70 mensen en er werd flink lawaai gemaakt, helaas waren we genoodzaakt om de lawaai demonstratie aan de poort te houden zodat er maar met een klein deel van de gevangenen contact kon worden gemaakt. Voor meer foto’s ga naar http://antiorde.nl/bestanden/bajesboten-oudejaarslawaaidemo.php

, , , , ,

1 reacties op “Voor een strijdbaar 2012!

 • Een goed 2012! “Stay free”
  Btw, artsen zonder grenzen wordt gesteund door de overheid..wij pleiten voor iedereen zonder grenzen..niet alleen artsen! (: Alhoewel die voorang krijgen van mij. Steun ook het (somalische asielzoekers) tenten (occupy, no borders) kampje/actie in Ter Apel. Weg met de regering..en snel!

  Zet de regering het land uit wegens wereld verraad!
  “Motie, wetsvoorstel “tegen landroof en moord op lokale bevolkingen (indigenous people/lokale stammen, boeren etc) door (o.a) Europese/ned. bedrijven” werd afgekeurd (was ingediend na hongerstaking actievoerder door de SP..zelfs Beatrix (no tricks!) was er oprecht ziek van kon ik merken in haar kerst boodschap)…dus wij mogen wel daar onder de noemer ‘economische groei en europese belangen” alles kapot maken..maar mensen mogen hier niet komen schuilen, wonen en werken? Net zo hypocriet als Australie, de US..en de godganse kliek van falende overheden wereldwijd. Oh jawel, de polen zijn welkom als “loon drukkers” maar niet eens omdat het ze wordt gegund (en soms voor 4,5 euro netto..of zelfs! minder per uur in Nederland.) Hmmm , het is dan ook al ruimschoots tijd voor grondige (globale) verandering..en de verwijdering van het huidige financiele en politieke (vriendjes) systeem/structuur..om nooit meer in deze corrupte, valse, onmenselijke gedaante op te staan.
  Geduld kent wel grenzen. (Ik vind btw dat ook vrijheid wel grenzen kent, zie de bijv ‘partij vd vrijheid’..daar ligt een grens lol..daar waar je anderen echt het leven zuur maakt bijv…maar onderdrukking is niet de oplossing en inderdaad terreur..en ik begrijp de leus zoals ie is bedoelt btw) Nog steeds bizar ergens dat wilders opereert onder de noemer ‘vrijheid” en dat mensen dat zo massaal slikken. Goede en solidaire actie dus mijn support!
  Viv(A)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *