Volxkeuken Dageraad bedbadbroodfriesland

1

Volxkeuken Dageraad bedbadbroodfriesland

Waar: Nachtopvang Zienn, Oostergoweg , Leeuwarden, Netherlands Wanneer: 23/12/2019 – 16:30

Volxkeuken Dageraad

Met onze volxkeuken op straat willen we aandacht vragen voor het volgende: ongeveer een jaar kookt nachtopvang Zienn niet meer een dagelijkse maaltijd voor mensen…. Die bij hen onderdak vinden. en de situatie is nog steeds hetzelfde, drie dagen een warme maaltijd en de rest soep, brood en fruit. Afgelopen 26 november waren er ongeveer 25 gasten. dus komen we terug!

Er vallen steeds meer mensen buiten de boot, daklozen maar ook ongedocumenteerden worden om verschillende redenen aan de deur geweigerd. Bovendien kan een uitkering worden gestopt als je niet genegen bent om door te geven waar je buiten slaapt. Ben je dat wel, dan wordt je weggestuurd.

Bed, bad en brood met ruime criteria!

Hoe kan je mensen opjagen, weigeren bij de nachtopvang, gebrekkige maaltijden verstrekken? Wij zijn van mening dat iedereen recht heeft op levensonderhoud. met de stijgende huurprijzen, flex-contracten, strafkortingen in de bijstand is het moeilijk om uit de schulden te blijven.

Werk, huisvesting, onderwijs en gezondheidszorg voor iedereen! https://volxkeukendageraad.wordpress.com [bedbadbroodfriesland@dds.nl] https://twitter.com/bbbfrl https://www.everaert.nl/images/pdf/EB_bed_bad_brood_Amnesty.pdf

, ,

1 reacties op “Volxkeuken Dageraad bedbadbroodfriesland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *