reageer

Veranderde deadlines voor de Buiten de Orde

Lieve kameraden,

Zoals jullie waarschijnlijk hadden gemerkt heeft de eerste uitgave van de Buiten de Orde van dit jaar flink wat vertraging opgelopen. Desondanks zijn jullie ondertussen van de vele interessante artikelen aan het genieten. We zijn druk bezig met de tweede uitgave – met als thema het Midden-Oosten – die hopelijk aan het eind van de zomer op de mat valt.

Deze vertraging betekent dat we ook een flinke inhaalslag moeten maken. Hoe coulant we meestal zijn met deadlines en vertraagde artikelen, zo streng zullen we de rest van het jaar juist moeten zijn. Dat betekent dat alles wat na de deadline binnenkomt helaas echt niet meer geplaatst kan worden en eventueel in de volgende uitgave terecht komt. Een dag te laat betekent dus ook echt NIET GEPLAATST!

We vinden het natuurlijk erg vervelend om zo streng te moeten zijn, maar het is niet anders als we dit jaar vier bladen willen uitbrengen.

We hebben daarbij ook de laatste twee deadlines van dit jaar iets verlengd. De eerst komende deadline voor BdO #3 2020, met als thema marxisme, nadert al snel. De deadline is op 7 augustus. Waarschijnlijk zal hierdoor  het een wat dunner nummertje worden. Van BdO#4 wordt de deadline 30 oktober.

We zijn ondertussen nog altijd op zoek naar interessante artikelen, columns, interviews, actieverslagen, cartoons et cetera. Of kom de redactie versterken. Je kunt je artikel sturen naar redactie@buitendeorde.nl .

Met solidaire groet,

Redactie Buiten de Orde

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *