[Amsterdam] Leesgroep VBA - Anarchism and the Black Revolution

reageer

Update leesgroep Vrije Bond Amsterdam

leesgroep Anarchism and the black revolution

Beste lezers, vrienden,
De leesgroep leest de hele zomer door! In augustus bouwen we door op het vorige thema, the Black Panthers, met Anarchism and the Black Revolution door Lorenzo Kom’boa Ervin. De tekst is hier gratis online beschikbaar.

Lorenzo Kom’boa Ervin was organiser bij de Black Panthers en werd later Anarchist. Hij schrijft over de relevantie van Anarchisme voor zijn strijd en hoe hij we verdere strijd voor de bevrijding van POC in de Verenigde Staten.

Wij hebben er ontzettend veel zin in, hopelijk jij ook!

Hoewel we doorbouwen op een thema waarover we eerder meer hebben gelezen kun je altijd aanschuiven, schroom niet om gewoon rond te kijken en mensen te ontmoeten!

  • 6 augustus gaan komen we online bijeen, discussie begint om 19:00, tot ongeveer 21:00, met nazit voor wie gezellig wil blijven kletsen.
    We lezen dan hoofdstuk 2 van Anarchism and the Black Revolution.
  • 20 augustus gaan we live samen zitten. Als het weer het toestaat zitten we buiten in het Oosterpark. Inloop en eten om 18:00 en we beginnen rond 19:00.
    We lezen dat hoofdstuk 3 van Anarchism and the Black Revolution.

Gelieve even te mailen naar vrijebondamsterdam@riseup.net om je aan te melden, vooral voor de online bijeenkomst, dan kunnen we je de link sturen waarmee je de online leesgroep binnenkomt.

Strijdbare groetjes,
Vrije Bond Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *