Boekpresentatie: Anarchisme – een introductie * Tilburg

reageer

Boekpresentatie: Anarchisme – een introductie * Tilburg

Waar:              Café Zaal Bierings, Goirkestraat 50, Tilburg
Wanneer:      vrijdag 6 juli, 20.00 uur (zaal open vanaf 19.30 uur).

Op vrijdag 6 juli vindt een presentatie plaats van het boekje “Anarchisme – een introductie: een analyse van het heden en verleden;  strategieën voor de toekomst”. Het is een uitgave van de Vrije Bond die te gast is om de presentatie te verzorgen.

Op deze informatieve avond zal de totstandkoming van het boekje worden toegelicht en een korte inleiding in het anarchisme worden gegeven aan de hand van deze nieuwe uitgave. Daarbij zullen we kijken hoe anarchistische principes behulpzaam kunnen zijn voor de verandering van de maatschappij. Na de inleiding zal er gelegenheid zijn voor vragen en discussie.

Op de avond zal uiteraard het boekje zelf verkrijgbaar zijn. Tevens zal er een distro zijn van Autonomen Brabant, waar naast het nieuwe boekje ander materiaal – stickers, flyers, posters, brochures en boekjes – beschikbaar zijn.

De locatie is vanuit de binnenstad eenvoudig te bereiken. Je neemt bijvoorbeeld vanaf het station de bus, lijn 5 richting Stokhasselt, uitstappen halte van Hogendorpstraat (de halte is al op de Goirkestraat zelf), doorlopen in de rijrichting van de bus, dan is het binnen vijf minuten aan je rechterhand.

Organisatie: Autonomen Brabant in samenwerking met de Vrije Bond
Meer informatie, zie site Autonomen Brabant of mail
info@autonomenbrabant.nl

 

Wil jij ook een presentatie in jouw stad of dorp organiseren , stuur ons dan een mailtje via secretariaat@vrijebond.nl Heb je geen toegang tot een zaal? We willen ook experimenteren met bijeenkomsten thuis, voor bijv. vrienden en bekenden.

 

, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *