Reminder: deadline BdO#1 (thema: anarchisme discussie) + overzicht deadlines en thema’s 2019

reageer

Reminder: deadline BdO#1 (thema: anarchisme discussie) + overzicht deadlines en thema’s 2019

Beste leden van de Vrije Bond,

Het laatste nummer van Buiten de Orde van dit jaar ligt nu bij de drukker en zal vermoedelijk nog deze week op je deurmat vallen. Ondertussen is de redactie al weer aan het brainstormen over het eerste nummer van volgend jaar, met als thema ‘de actualiteit van het anarchisme’. Het moet een echt discussie-nummer worden, dus we hopen op zo veel mogelijk bijdragen. Voor meer info, zie onze oproep op de site van de Vrije Bond, met links naar teksten en stellingen waarop je kunt reageren: https://www.vrijebond.org/anarchisme-discussie-een-oproep-tot-bijdragen/

De deadline voor BdO#1 is vrijdag 11 januari. Om met ons kwartaalblad toch is dichter op de actualiteit te gaan zitten, hanteren we voortaan voor columns, kronieken en actieverslagen een andere deadline. Neem daarvoor even contact op met de redactie.

Naast het thema is er natuurlijk altijd ruimte voor alle denkbare onderwerpen in alle denkbare vormen: een column, een interview, een actieverslag, een bespreking van een boek, een documentaire of een tentoonstelling, een strip, gedicht, ingezonden brief, of wat dan ook. Ook discussie en reacties op artikelen juichen we van harte toe!

Wil je een bijdrage leveren, dan kun je deze sturen (liefst zo plat mogelijk opgemaakt en afbeeldingen apart bijgevoegd) naar: redactie (at) buitendeorde.nl.

Met strijdbare groet,

Redactiecollectief BdO

Deadlines en thema’s voor 2019:

BdO#1

Deadline: vrijdag 11 januari 2019
Thema: Anarchisme discussie

BdO#2

Deadline: vrijdag 5 april 2019
Thema: Voedsel

BdO#3

Deadline: vrijdag 28 juni 2019
Thema: nog niet bekend

BdO#4

Deadline: vrijdag 25 oktober 2019
Thema: nog niet bekend

, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *