[Amsterdam] Protesteer in de Lutkemeer!

reageer

Protesteer in de Lutkemeer!

Het lijkt erop dat de aannemer aanstaande maandag (7 september) daadwerkelijk wil beginnen met de voorbereidingen voor de bouw van het eerste deel van het bedrijventerrein in de Lutkemeerpolder. We zullen alles uit de kast trekken om dat te voorkomen en hopen dat iedereen ons daarbij komt helpen.

Buurtbewoners hebben een brief ontvangen dat vanaf maandag met werkzaamheden begonnen wordt. Markus, een aannemer uit Zwanenburg, zou opdracht hebben gekregen om ’12 meter sloot uit te graven aan de westkant van Business Park Amsterdam Osdorp. Die grond gaat gebruikt worden om de grond te voorbelasten waar later een distributiecentrum op gebouwd moet worden’.

Kom maandag-ochtend om 6:30 u naar de hoek Etnastraat / Lutkemeerweg (kaartje) om je aan te sluiten bij het protest! Neem mondkapje, spelletjes, lakens, verf en kartonnen protestborden mee; wij zorgen voor koffie, thee en koek. Gaat het je niet lukken om naar de polder te komen?

Maandagavond om 19:30 laten we ons ongenoegen nog eens blijken bij de lui die zich in de Stopera verschuilen. Daar gaan we de vergaderende GroenLinksers met veel lawaai ter verantwoording roepen. Neem je vuvuzela’s, megafoons en andere luide dingen mee om ze geen rust te geven. Vergeet ook je banners, borden en natuurlijk mondkapje niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *