reageer

Programma Politieke Zomer Dagen Appelscha

Morgen, vrijdag 10 augustus, gaan de Politieke Zomer Dagen op het Kampeerterrein tot Vrijheidsbezinning in Appelscha van start. Het programma is inmiddels helemaal bekend. Genoeg te doen, in een mooie omgeving, dus pak je tent en slaapzak in en kom ook.

Programma:

– Vrijdagavond (na het eten) 20.00 tot 22.00 thema Onderwijs (stakingen en solidariteit)

– Na de discussie: film

– Zaterdagochtend (na het ontbijt) 11.00-13.00 thema Migratie, over het huidige migratiebeleid en het verzet daartegen (o.m No Border Camp 2019 en No Border Netwerk)

– Zaterdagmiddag (na de lunch) 14.30-16.30 uur Boekbespreking door Paper Jam: “Anarchisme – een introductie“; het boek uitgebracht door Tommy Ryan (i.s.m. de Vrije Bond) is een analyse van het anarchisme in het heden en verleden en bespreekt strategieën voor de toekomst.

– Zaterdag namiddag (16.30-18.30 uur) workshop van de Vrije Bond over anarchistische structuur

– Na het avondeten film

– Zondagochtend (na het ontbijt) 11.00 tot 13.00 uur discussie over onder meer de nieuwe actieconsensus van Code Rood. In de voorlaatste Buiten de Orde stond een artikel met kritiek op de Code Rood organisatie. Recentelijk heeft Code Rood een besluit genomen over de actieconsensus voor de actie eind augustus. Een aantal mensen zullen uitleg geven daarover.

Er is ook ruimte genoeg om andere inspirerende zaken in te brengen en te bediscussiëren. Er zullen stands (distro) zijn van Paper Jam en de Vrije Bond en uiteraard zullen er ook tweedehands boeken klaar liggen om meegenomen te worden.

Er zal een bijdrage gevraagd worden (op donatiebasis) voor het eten/drinken en het verblijf. Mocht je willen komen dan is het handig dat te melden via mikkie (at) antenna.nl. Het overnachten zal geschieden op de kampeerwijze, namelijk in je eigen slaapzak en tent! Voor de route kun je kijken op de website van de Pinksterlanddagen. Klik hier voor meer informatie over het kampeerterrein.

Tot dan!

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *