reageer

programma 2.Dh5 is rond!

logo 2.Dh5 2010

het is zover, het programma van 2.Dh5 is klaar en staat op onze site.

er wordt aan die webpagina nog gewerkt, maar dan kan je alvast geprikkeld worden.

het is een uitgebreid en gevarieerd programma geworden, voor elk wat wils. theoretische en strategische discussies over klassenstrijd, strategiediscussie over verzet tegen het vreemdelingenbeleid, verschillende organisatiemodellen komen aan bod, workshops over de opgang van rechtspopulisme en hoe daar tegen in te kunnen gaan, strijd rond wonen, over logistiek voor de beweging na het kraakverbod, we hebben het ook over alternatieve economie en stellen vragen bij het muntsysteem. en er is ook nog actienieuws!

groepen als doorbraak, groenfront, jaarboek kritiek, klasse!, dolle mollies, gio en ook groepen en leden van de vrije bond zullen workshops verzorgen of er in betrokken worden. AAGU organiseert mee een discussie over strategie en tactiek tegen het vreemdelingenbeleid, en een aantal leden zijn betrokken bij workshops als acties tegen de (komende) anti-abortusprotesten, de terugkeer van de arbeidersklasse als revolutionair potentieel in NL (of niet), strategieën tegen de bezuinigingen, woonstrijd, sociale centra en logistiek na het kraakverbod, (t)rek in netwerken en affiniteitsgroepen. dus!

des avonds wordt er ook vermaak, afleiding en informatie verzorgd. het festival zal vrijdagavond geopend worden en bij de ondertussen traditioneel geworden kwis kan je je kennis over het nederlandse activisme en links radicale politiek testen. zaterdagavond zijn er optredens en groot feest in de hall of fame. zondagavond sluiten we het festival met een ontspannen doch kritische film het festival af.

genoeg reden om dat weekend (19-20-21 november) vrij te houden, indien nodig een slaapplaats regelen (slaapplek@2dh5.nl), naar tilburg af te zakken en deel te nemen aan de workshops, de discussies en het vertier. op de website kan je nu (of in de nabije toekomst) alle informatie terug vinden (2dh5.nl). hoe die ook inde gate, want er kunnen altijd nog kleine wijzigingen aangebracht worden.

adressen waar het festival allemaal zal plaatsvinden:
telexstraat 4A (vrijdagavond)
telexstraat 4A (zaterdag)
willem 2 straat 29 (zaterdag)
st ceciliastraat 23 (zondag)

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *