reageer

Postwerkers bijeenkomst in Amsterdam

a.s. zondag 23 januari is er weer een POST/codezwart bijeenkomt in de bollox/anarchistische bibliotheek. Eerste Schinklestraat 14-16 Amsterdam
om 16:00

Dit is de 3de bijeenkomst, de bijeenkomsten worden bezocht door mensen die werken in de post sector. oa TNT en Sandd, sommige zijn lid van de vrije bond, andere zijn alleen vrije bond lid en of zijn gewoon anarchisten die willen meewerken aan/met de strijd van de postwerkers. Op deze bijeenkomst zal worden besproken wat er zoal op de informatie bijeenkomsten van de FNV en Abva/Kabo is gezegd.o.a. het akkoord van de bonden met TNT over de massa ontslagen. waarschijnlijk gaat de meerderheid van de TNTers voor het akkoord stemmen maar nog niks is zeker. Er zou wel eens een heel nieuwe ronde van acties en (wilde) stakingen kunnen plaatsvinden.

Ook zijn er enkele ochtend pickets geweest door vrije bond leden en sympathisanten bij Sandd vestigingen, daar zijn flyers uitgedeeld aan Sandd werkers en hen verteld over hun rechten en mogelijkheden om in verzet te komen tegen hun werksituatie. Ook hier zal een evaluatie over zijn.

Voor de rest zijn er nog andere lopende zaken en word b.v. de overname van Sandd van Selekt mail besproken,

En de website www.codezwart.nl is/word verbouwd naar een website die als gereedschap kan dienen voor alle werkers bij de post, dus niet aleen TNT maar ook Sandd, DHL, VSP ect ect.
Ga er eens kijken.

PS als men postwerkers kent in de directe omgeving attendeer ze dan op www.codezwart.nl

, , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *