reageer

Politieke zomerdagen in Appelscha 10 tot 12 augustus

Beste Vrije Bonders,

In het weekend van vrijdag 10 augustus tot en met zondag 12 augustus willen wij (leden van de Vrije Bond) in Appelscha een politiek zomerweekend organiseren.

Tijdens dit weekend willen we een programma opzetten waarbij enkele actuele thema’s aan bod komen, zoals solidariteit met migranten, verzet tegen multinationals en de dividendbelasting, steunen van de onderwijsstakingen en anarchistische steun aan de milieubeweging (Code Rood).

Op het weekend in augustus willen we iets langer stil blijven staan bij deze thema`s om te komen tot anarchistische antwoorden op onder meer de protesten tegen het afschaffen van de dividendbelasting. In het najaar van 2018 zullen er protesten komen vanuit onder meer de vakbeweging tegen het afschaffen van de dividendbelasting. Uiteraard willen wij daar als Vrije Bond graag aan deelnemen, echter, met welke boodschap? Wij zijn tegen de macht van multinationals en tegen elke vorm van staatsbelastingen.

In het weekend willen we ook kijken naar de mogelijkheden van een No Border Camp 2019 in Nederland/België. Ook op dit gebied is het
noodzakelijk dat we bij elkaar komen en nadenken over verschillende strategieën om het protest tegen Fort Europa levend te houden. Dit in samenwerking met Stop The War On Migrants / AAGU / No Border netwerk.

Naast deze inhoudelijke thema`s zullen we zorgen voor eten en drinken (Le Sabot), sport en spel (Pieter) en zullen mensen van Paper Jam een boekpresentatie houden op de zaterdagavond. Uiteraard blijft er dan nog genoeg ruimte over voor andere onderwerpen en gezelligheid.

Afijn: genoeg redenen om bij elkaar te komen en te praten over verzet vanuit de anarchistische hoek. En waar kan dat beter dan op het
anarchistische kampeerterrein in Appelscha.

Deze oproep is tweeledig. Noteer de datum in je agenda en mocht je inhoudelijk een bijdrage willen leveren, graag! Zeker wat betreft
inhoudelijke ondersteuning ten aanzien van de protesten vanuit het onderwijs en tegen het afschaffen van de dividendbelasting kunnen we nog wat input gebruiken.

Later zal het definitieve programma en tijden volgen. Heb je vragen, suggesties, aanvullingen of wil je je aanmelden laat het dan weten via mikkie (at) antenna (.) nl

Waar; Aekingaweg 1a in Appelscha (zie ook de website van de Pinksterlanddagen)
Kosten; bijdrage naar vermogen voor het eten, organisatie en kamperen
Aanmelden graag via mikkie (at) antenna (.) nl

Met solidaire groet,

Mikkie en Ron

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *