reageer

Picketline bij Bastion Hotel Groep Nijmegen – een kort verslag

Bastion Hotel – Picket In Nijmegen is vandaag, net als in Tilburg en Amsterdam, gepicket bij de Bastion Hotel Groep. Voor de deur van het hotel aan de Neerbosscheweg waren ongeveer 10 á 12 mensen met flyers, spandoeken, vlaggen en een megafoon. Bij aankomst stond de politie paraat om ons op te vangen en te kijken wat er ging gebeuren.

We hebben duidelijk gemaakt wat we gingen doen en ging over tot onze actie. Het spandoek werd bevestigd en er werden flyers onder de ruiten van nabij geparkeerde auto’s geschoven.

Ook is er een brief aan het management overhandigd met de eis dat we uitbetaling willen zien van het achterstallig loon, betere arbeidsomstandigheden en een einde aan de intimidatie van werknemers die voor hun rechten opkomen. Ons werd vermeld dat de actie gebaseerd is op onwaarheden maar dat de brief naar mensen zou gaan die er misschien wel iets mee zouden kunnen.

Er is vervolgens nog aan een aantal gasten flyers uitgedeeld en een gesprekje gevoerd met een ex-schoonmaakster. Zij vond de actie super en herkende zich totaal in hetgeen waartegen wij ageerden.

Na een uur te hebben geflyerd etc zijn we weer vertrokken met de intentie terug te komen als dit Bastion niet over de brug komt.

Schoongenoeg van uitbuiting en intimidatie!

www.anarchistischegroepnijmegen.nl

 

, , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *