reageer

Peter Storm Spreekt!

Op uitnodiging van de Anarchistische Groep Amsterdam spreekt Peter Storm aanstaande zaterdag (26 maart) in de Anarchistische bibliotheek over de revoltes in Noord Afrika en het Midden-Oosten.


Voor menigeen vormt het weblog rooieravoter (http://peterstormschrijft.wordpress.com/) inmiddels een onmisbare aanvulling op het nieuws. Peter Storm schrijft al maanden zeer geïnformeerd en zeer gepassioneerd over de ontwikkelingen in o.a. Tunesië, Egypte, Oman en Bahrein vanuit een anarchistsich perspectief en stukken van zijn hand verschijnenen ook regelmatig op de site van de Doorbraak (doorbraak.eu). De AGA is dan ook erg enthousiast dat hij wil komen spreken in de anarchistiche bibliotheek van Amsterdam.

De middag zal gaan over de vragen: wat jaagt de revoluties in Noord Afrika en het Midden-Oosten aan? Wat is hun dynamiek? Hoe werkt en wat betekend de zelforganisatie die binnen de revoluties opduikt? Maar ook: Wat kunnen wij doen om solidariteit te tonen?

We nodigen iedereen die meer wil weten of van gedachten wil wisselen over de huidige situatie in het Midden Oosten en Noord Afrika van harte uit! Neem je vragen en ideeën mee en hopelijk ontstaat er een levendige discussie! Er zal voor brood en soep gezorgd worden. Tot dan!

Aanvang 16:00

Anarchistiche Bibliotheek

Eerste Schinkelstraat 14-16

Amsterdam

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *