Krachtbronnen van de anarchie

De Rooie RatOudegracht 65
Utrecht
reageer

Peter Storm presenteert brochure “Krachtbronnen van de anarchie” in de Rooie Rat

Peter-Storm---Krachtbronnen-van-de-anarchiePeter Storm betoogt dat vrijwel iedereen iets zou kunnen hebben aan anarchistische ideeën en praktijken, maar dat vrijwel niemand zich daarvan bewust of daar naar handelt. Deze schijnbare paradox valt eenvoudig op te lossen door de verschillende krachtbronnen van het anarchisme.

Op vrijdag de 13e (december) presenteert Peter Storm de brochure “Krachtbonnen van de anarchie”.

Tijdens de presentatie zal Peter Storm een korte samenvatting geven van de inhoud van de brochure en uitleggen waarom hij deze brochure geschreven heeft. Na de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en zal er ruimte zijn voor discussie.

Krachtbronnen van de Anarchie
In Krachtbronnen van de anarchie betoogt Peter Storm dat vrijwel iedereen iets zou kunnen hebben aan anarchistische ideeën en praktijken, maar dat vrijwel niemand zich daarvan bewust of daar naar handelt. Deze schijnbare paradox valt eenvoudig op te lossen door de verschillende krachtbronnen van het anarchisme – het anarchistische gedachtegoed, de praktijk van de anarchistische beweging in Nederland en de rest van de wereld, en het potentieel van de revolte – bij elkaar te brengen. Anarchie is eigenlijk heel simpel.

https://www.rooierat.nl/peter-storm-presenteert-brochure-krachtbronnen-v…

 

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *