reageer

Nieuwe anarchistische uitgave RUMOER #1 is uit

Wij willen meer rumoer, daarom geven we je RUMOER! Een uitgave die hopelijk aanzet tot discussie, irritatie, inspiratie, agitatie en aanval. Omdat we geen loonsverhoging willen maar de vernietiging van het werk. Omdat we geen boe willen roepen maar BOEM! willen horen. We willen een compromisloze confrontatie met het systeem dat onze levens en de aarde kapot maakt.

rumoer

In dit eerste nummer kan je lezen over de steeds smeriger uitdijende technologisering van de wereld. Er is een tekst over waarom je niet altijd je telefoon bij je hoeft te hebben. Verder gaat het over politiegeweld en de wereldwijde opstanden daartegen, van Chili tot Irak. Scherpe teksten over de misère van links, affiniteit en ‘professioneel’ activisme in een drieluik van vertalingen komen er ook in voor. Daarna komt logischerwijs de kritische tekst over het huidige discours van een grote actiegroep die zich met klimaat bezighoudt. En als grotendeels vrolijk einde is er een kroniek van aanvallen en anarchistische interventies, ter vermaak en de nodige inspiratie.

Je kan RUMOER vinden in je lokale sociale centrum of kosteloos bestellen door ons een e-mail te sturen. Op onze website rumoer.noblogs.org vind je een pdf variant die je online kan lezen of zelf kan printen en verder verspreiden (maar dan heb je wel gouden inkt nodig natuurlijk). Op de site staat binnenkort ook de editie in het Engels voor de niet Nederlandstalige matties.

Als je een paar exemplaren wil bestellen of heb je wat te melden dan kan je ons mailen op rumoer(((A)))riseup\\\net

Download:

Omslag
Print PDF
Lees PDF

Tot snel op straat!

, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *