Lokale ontmoetingen: 2 jaar Code Rood, en nu? 13-12 tot 16-12 [Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Nijmegen]

reageer

Lokale ontmoetingen: 2 jaar Code Rood, en nu? 13-12 tot 16-12 [Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht, Nijmegen]

De komende week organiseert Code Rood bijeenkomsten in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Utrecht en Nijmegen om te reflecteren en discussiëren over de strategie en volgende stappen van Code Rood. De ideeën uit deze decentrale bijeenkomsten zullen verzameld worden en onderwerp van discussie zijn tijdens een landelijke dag op 2 februari. In maart komen vervolgens opnieuw samen om concrete besluiten en vervolgstappen te bepalen.

Na 2 jaar Code Rood is het moment voor reflectie en het bedenken van vervolgstappen. We staan voor vragen zoals: Wat werkt er goed aan de organisatievorm van Code Rood en wat moet er anders? Hoe bouwen we aan de beweging, en welke rol heeft Code Rood binnen sociale- en klimaatbewegingen? Maar ook: Gaan we voor een grote massa-actie in 2019, of willen we focussen op meerdere decentrale acties, bijvoorbeeld georganiseerd door lokale Code Rood groepen?

De lokale ontmoetingen worden georganiseerd in:


Iedereen is welkom om in in de aanloop naar de bijeenkomst op 2 februari in je eigen stad ook een lokale ontmoeting te organiseren om mee te denken over deze vraagstukken! Indien je graag hulp ontvangt bij het opzetten van een ontmoeting, mail dan naar coderood-mobilisatie (at) lists.riseup.net en zie de handleiding op de website.

Zoals hier boven al genoemd, deze bijeenkomsten spelen een belangrijke rol in het bepalen van de richting die we volgend jaar gezamenlijk met Code Rood nemen, dus is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen mee kunnen denken! Daarom, als je dat nog niet hebt gedaan, vergeet dan ook niet het evaluatieformulier van Code Rood 2018 in te vullen. Na de lokale ontmoetingen brengen we alle uitkomsten samen om in februari verder te discussiëren, zodat we in maart collectief beslissingen kunnen nemen.

Strijdbare groet,

Code Rood

,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *