[Amsterdam] Lawaaiprotest bij boekpresentatie Baudet

reageer

Lawaaiprotest bij boekpresentatie Baudet

✌️ Beste buur, Amsterdammer, antifascist.

Baudet

❗️ Aanstaande vrijdag (4 maart) zal Thierry Baudet om 19.30 zijn boek ‘Het Coronabedrog’ presenteren in Barpiazza, vlakbij het Museumplein in Amsterdam. De neofascistische partij van Baudet, Forum voor Democratie, heeft zich tijdens de coronamarsen op de kaart gezet bij coronaontkenners door de verspreiding van allerlei complottheorieën. En nu heeft Baudet daar dus een boek over geschreven.

📝 De FvD doet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam (en 49 andere gemeenten). De fascistische retoriek van de partij is inmiddels zo genormaliseerd dat leden deze vol zelfvertrouwen publiekelijk uitdragen. Ook tijdens de boekpresentatie in Barpiazza kan er weer veel haatdragend vergif worden verwacht.

🔥 Dit kan niet onbeantwoord blijven! Wij willen NIET dat nazi’s bijeenkomen in onze stad of ergens anders organiseren. Wij willen dat de FvD en ander fascistisch gespuis NERGENS meer welkom zijn en zich niet in het openbaar kunnen vertonen. We laten ze niet lopen en dus ook geen boeken presenteren!

✊ En dat gaan we ze en de stad laten horen! Doe aanstaande vrijdag om 19.00 mee aan het lawaaiprotest voor Barpiazza (Van Baerlestraat 35-37, Amsterdam). Neem je potten, pannen, megafoons, vrienden, buren en familie mee. Laten we ons samen uitspreken tegen de heropleving en normalisering van fascisme!

💌 Deel deze oproep in je netwerken: de mobilisatie is niet geheim. We moeten ervoor zorgen dat we met zoveel mogelijk mensen zijn en dat iedereen die zich wil uitspreken op de hoogte is. Iedereen is welkom.

🔻 Toen niet – Nu niet – Nooit meer fascisme 🔻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *