Achtste 2.Dh5-festival in Amsterdam

OT301Overtoom 301
Amsterdam
reageer

Achtste 2.Dh5-festival in Amsterdam

De laatste rechte lijn richting het jaarlijkse 2.Dh5-fesitval is ingezet. Dit festival voor wereldversleuteraars en activisten, boordevol met workshops, cultuur en vermaak wordt dit jaar georganiseerd in Amsterdam, voornamelijk in OT301, maar een gedeelte ook in MKZ/Binnenpret. Dit jaar wordt het festival georganiseerd rond het centrale thema: ‘vlam in de pan’.

Het programma is zijn definitieve vorm aan het aannemen. De meeste workshops staan vast, aan een aantal wordt nog hard gewerkt. Het belooft een gevarieerd en boeiend programma te worden, met voor ieder wat wils. Internationale protesten tegen de crisis, studentenactivisme, hoe om te gaan met NGO’s, vakbonden, politieke partijen en academici, queeractivisme, internetveiligheid, occupy, radicaliseren in de praktijk, migrantenstrijd, ecologie is maar een kleine greep uit het programma.

Het volledige overzicht kan je hier vinden: programma-overzicht.

We hebben ook een tekst gepubliceerd om het centrale thema toe te lichten, om iedereen de kans te bieden zich enigszins in te lezen, beslagen het ijs op te gaan, maar vooral om discussie te voeden. De tekst staat hier: discussietekst.

Voor meer informatie, check onze website: 2dh5.nl

Mocht je dan nog steeds vragen hebben, mail naar info@2dh5.nl

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *