Informatieavond, 6 april, Tilburg: Hoezo, 1 Mei? — GAAT NIET DOOR!

1

Informatieavond, 6 april, Tilburg: Hoezo, 1 Mei? — GAAT NIET DOOR!

De informatieavond is afgelast vanwege bedreiging. Zie hieronder het bericht van de organisatie.

Informatieavond “Hoezo, 1 Mei?” GAAT NIET DOOR wegens bedreiging https://autonomenbrabant.nl/2018/04/06/informatieavond-hoezo-1-mei-gecan…

Informatieavond “Hoezo, 1 Mei?” GAAT NIET DOOR wegens bedreiging

Informatieavond “Hoezo, 1 Mei?” GAAT NIET DOOR wegens bedreiging Bij de locatie is vannacht via mail een bedreiging binnengekomen, waarna de locatie heeft besloten de bijeenkomst te cancelen. Autonomen Brabant staan hiermee voor een voldongen feit. Maar het is op deze termijn niet goed mogelijk om nog een alternatieve plek te vinden. Wat ons betreft was het gewoon doorgegaan, maar over de locatie hebben wij geen zeggenschap.

Wees er van verzekerd: wij gaan door met de 1 Mei-activiteiten. Geen bedreiging kan de strijd voor een rechtvaardiger, vrijere en meer solidaire samenleving tegenhouden.

Voor wie benieuwd is naar de inhoud van de informatieavond: er vinden soortgelijke bijeenkomsten plaats elders in het land: op 12 april in Den Haag en op 20 april in Nijmegen.

Dan natuurlijk 1 Mei zelf!Alle aanleiding om aan een extra grote opkomst te werken. Voor meer informatie over de 1 Mei-activiteiten in Tilburg, zie https://autonomenbrabant.nl/2018/03/31/op-weg-naar-een-mei/

We zien elkaar op 1 Mei!

—————————————–

Plaats: Cultuurhuis Monopole, Langestraat 13, Tilburg
Datum: Vrijdag 6 april, 19.30 uur

Eén Mei 2018 nadert! De Eerste Mei: Dag van de Arbeid, dag van strijdbare solidariteit. Ook dit jaar zal er in Tilburg weer het één en ander gebeuren. Een demonstratie door de binnenstad laat in de middag, een lezing in de avond. Maar… waar gaat die Eerste Mei precies over? Waar komt de traditie vandaan? Wat is de betekenis ervan, hoe veranderde dit door de jaren heen, en waarom blijft het zo belangrijk om de Eerste Mei strijdbaar te blijven vieren?

Rond deze vragen organiseert Autonomen Brabant een informatieavond. Daar zal tevens aandacht gevraagd worden voor de diverse activiteiten op Eén Mei, en voor de vraag hoe mensen daar zelf aan kunnen bijdragen. Ook zal er actiemateriaal beschikbaar zijn om voor een grote opkomst bij de Eén Mei-viering te helpen zorgen. Koffie, thee en dergelijke zullen klaar staan.

Programma:
19:30 uur: Zaal open/opwarmen/wat drinken
20:00 uur: Lezing: ‘Hoezo, Eén Mei?’ door Peter Storm, met ruimte voor vragen en discussie
21:00 uur: informeel napraten, materiaalverspreiding en dergelijke
21:30 uur: afsluiting

Op de avond zal tevens de distro van Autonomen Brabant aanwezig zijn, met stickers, brochures en boeken, tegen donatie verkrijgbaar.

De toegang tot de bijeenkomst is uiteraard vrij.

Hopelijk tot ziens op 6 april – en voorwaarts naar een vurige solidaire Eerste Mei!

—————

Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/167271707325798/

Organisatie: Autonomen Brabant
Website: http://autonomenbrabant.nl
Mail: info@autonomenbrabant.nl

 

, , , , , ,

1 reacties op “Informatieavond, 6 april, Tilburg: Hoezo, 1 Mei? — GAAT NIET DOOR!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *