Info/brainstorm Pinsterlanddagen in Utrecht

ACUVoorstraat 71
Utrecht
reageer

Info/brainstorm Pinsterlanddagen in Utrecht

Op zondag 12 februari is er in het Utrechtse ACU een info- en brainstormsessie over de anarchistische Pinksterlanddagen 2017 in Appelscha. We gaan het hebben over het inhoudelijke programma. Want hoewel er een heleboel goed gaat, kunnen sommige dingen ongetwijfeld beter en is het goed na te denken over vernieuwingen die gewenst of zelfs noodzakelijk zijn in een veranderende wereld. De PL-voorbereidingsgroep trekt daarom het land door en wil met mensen in gesprek gaan. Heb je gedachtes over wat er beter zou kunnen? Wat zou je graag willen zien op de PL? Heb je zelf concrete ideeën die je zou willen gaan uitvoeren? Ook nieuwe mensen zijn welkom om te komen ontdekken wat zich daar in de Appelschase bossen afspeelt met Pinksteren en of zij daar ook een plek voor zichzelf zien.

Al sinds 1933 is er in Appelscha een Anarchistisch Kampeerterrein waar elk jaar de Pinksterlanddagen (PL) worden gehouden. Op dit festival vinden lezingen plaats, workshops en discussies. Daarnaast zijn er ook optredens en films en is er een altijd drukbezocht kinderprogramma. Gezelligheid, oude bekenden weer ontmoeten en nieuwe vrienden maken gecombineerd met een inhoudelijk programma en goede discussies die ‘de beweging’ weer verder kunnen brengen dus.

We beginnen om 17.00, wees op tijd! Om 19.00 is er eten tegen donatie van Taste Before You Waste. Daarna gaan Almudena y Davide prachtige Spaanstalige revolutionaire liedjes voor ons spelen rond 20:00. Verder is zoals elke zondag Book-Café The Barricade ook gewoon open.

Deel deze uitnodiging vooral ook binnen je eigen netwerk, juist ook onder mensen die wellicht de PL nog niet kennen!

Meer informatie over de Pinksterlanddagen vind je op www.pinksterlanddagen.org
Meer informatie over het kampeerterrein op de nieuwe website: www.anarchistischecamping.nl
En voor een voorproefje van Almudena y Davide kijk op
https://www.youtube.com/watch?v=WqPUL0xnt-Q
en
https://www.facebook.com/almudenarubiop/?fref=ts

Kun je niet komen maar heb je wel input? Mail naar pinksterlanddagen@hotmail.com!

, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *