[Hengelo] Vrije Bond Ommeland Middag/avond Film&eten&muziek

1

Vrije Bond Ommeland Middag/avond Film&eten&muziek

15:00 Film: La Haine
18:00 Vegan eetcafé (donatie)
19:00 Anarcho Folk (donatie): Sarah Daisy & Eentonig

Beste kameraden,

De Vrije Bond Ommeland heeft een filmmiddag georganiseerd en we willen graag elke kameraad uitnodigen die langs wil komen.

We zullen de film La Haine (haat) tonen, een Frans drama dat kwesties van racisme, integratie van immigranten in Parijs en politiegeweld tegen deze groepen afbeeldt. De film zelf is geïnspireerd op de politie-moorden op immigranten Malik Oussekine en Makome M’Bowole in de jaren daarvoor. Het is een van die verfrissende films die ons het standpunt laten zien van jongeren die leven en omgaan met de samenleving die op zulke ongevoelige manieren doodt. Na de film is er, als daar behoefte aan is, de ruimte om de film en de thema’s ervan te bespreken.

Filmmiddag Vrije Bond Ommeland

De film wordt vertoond op 20 oktober om 15.00 uur. Locatie is de bar Innocent, een voormalig kraakpand, wat altijd een centrum voor punk en de alternatieve scene in de regio, dat al enkele decennia wordt beheerd door een collectief.

Bovendien zullen onze kameraden van de Autonoom Collectief Twente voor eten zorgen. Eten is gratis, maar donaties om de kosten te dekken en verdere acties van ACT te financieren zijn zeer welkom. Er zijn geen kosten verbonden aan het komen en kijken van de film zelf.

Opmerking voor kameraden van Vrije Bond Ommeland, of kameraden uit de noord-oostelijke provincies: om 13.30 uur hebben we een organisatorische vergadering voor toekomstige acties. De vergadering staat open voor alle VB-leden die willen helpen. Wil je meer info? Stuur een email naar ommelandvb (at) riseup (dot) net, dan voegen we je toe aan de mailinglijst

tl;dr: Filmmiddag Vrije Bond Ommeland, “La Haine”, 20 oktober, 15.00 uur.

Bar Innocent
Deldenerstraat 25
7551 AA
Hengelo,
Overijssel

Solidaire groeten,

Vrije Bond Ommeland

, , , , ,

Eén reactie op “Vrije Bond Ommeland Middag/avond Film&eten&muziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *