[Utrecht] Demonstratie vakantiebeurs jaarbeurs Utrecht

1

Demonstratie vakantiebeurs jaarbeurs Utrecht

Komende zaterdag houden kameraden en mede VB-leden een manifestatie op het jaarbeursplein in Utrecht. Dit in solidariteit met Rojava en alle onderdrukte groepen binnen Turkije. Het oogpunt is om mensen duidelijk te maken dat een vakantie in Turkije direct bijdraagt aan het verschrikkelijke geweld dat de Turkse staat uitvoert en het geweld van extremistische groepen in de regio die vanuit Turkije ondersteund worden.

Kom daarom komende zaterdag ook naar de manifestatie en help Nederlanders te ontmoedigen om Turkije te sponsoren met hun vakantiegeld, en om met het thema van de vakanties het verhaal van Rojava en de onderdrukking binnen Turkije aan het licht te brengen.

demonstratie vakantiebeurs

Turkije is geen vakantieland maar een dictatuur!
Steun de boycot van Turkije en demonstreer tegen de deelname van Turkije op de vakantiebeurs!

Het is in handen van een gewelddadig regime dat elke kritische stem monddood maakt. Journalisten en politici worden gevangen gezet. Sinds 9 oktober voert Turkije een bloedige oorlog in Noord en Oost Syrië. De mensen die heldhaftig ISIS versloegen en een democratische regio – Rojava – opbouwden moeten nu vluchten voor de gruweldaden van Turkije en zijn jihadistische bendes.

Laat je vakantiegeld geen steun zijn voor bloedvergieten en onderdrukking!
Het huidige Turkije hoort niet thuis op de vakantiebeurs.

Wij roepen iedereen op om op 18 januari 2020 om 13:00 zich aan te sluiten bij onze demonstratie van Boycot TurkijeDefend Rojava op Jaarbeursplein in Utrecht. Tijdens deze vakantiebeurs wordt Turkije gepromoot Als vakantieland.

Waar?

Jaarbeursplein
Utrecht

Wanneer?

Zaterdag 18 januari 2020
13.00

1 reacties op “Demonstratie vakantiebeurs jaarbeurs Utrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *