De nieuwe Buiten de Orde is uit!

BdO2013#1

Het kwartaalblad is een uitgave van de Vrije Bond en is gevuld met actieverslagen uit binnen- en buitenland, columns, strips, interviews, en boekverslagen, praktische en theoretische stukken over een verscheidenheid aan onderwerpen: anarchisme, zelfbeheer, arbeidersstrijd, mensenrechten, antifascisme, antimilitarisme, milieuacties, verzet en onafhankelijke cultuur etc.

Het nieuwste nummer is een bijzonder dik nummer, met aandacht voor zelfuitbuiting van ZZP’ers, het proces tegen Joke Kaviaar, de ontruiming van de Notweg, de aanslag op boekwinkel Freedom in Londen, Pussyriot, repressie in de VS, het No-Border Kamp 2013 in Rotterdam, 40 jaar De As, internationale vrouwendag, kunst en anarchisme (een interview met Helena Sanders), de Franse anarchistische federatie, Khimki-gijzelaars, Zapatistas, veldbevrijders, Tardi, anarchisten in Slovenië, anarchisten in Egypte, Griekenland, Laurens Vancrevel, anarchistische opvoeding. En een heus geweldsthema, met vele artikelen vanuit verschillende gezichtspunten op dit onderwerp. En verder de gebruikelijke boekbesprekingen (Herbetovering van de Wereld, Crapule de Luxe) en besprekingen van tentoonstellingen (Yours in Solidarity, Newtopia), een ingezonden brief, en nog veel en veel meer.

Wil je zelf een bijdrage leveren aan de totstandkoming van Buiten de Orde? Schrijf een artikel, een actieverslag, een column of een cartoon. Of kom de redactie versterken! Je kunt je artikel sturen naar het adres: redactie@buitendeorde.nl.

Het blad kost maar €2,50 en is v