reageer

De nieuwe Buiten de Orde is uit!

Vorige week verscheen er weer een nieuw nummer van Buiten de Orde. Het kwartaalblad is een uitgave van de Vrije Bond en is gevuld met actieverslagen uit binnen- en buitenland, columns, strips, interviews, en boekverslagen, praktische en theoretische stukken over een verscheidenheid aan onderwerpen: anarchisme, zelfbeheer, arbeidersstrijd, mensenrechten, antifascisme, antimilitarisme, milieuacties, verzet en onafhankelijke cultuur etc.

 

 

 

Zo wordt er in het nieuwste nummer kritisch teruggeblikt op de schoonmakersstaking en de rol van diverse stromingen hierin. Verder zijn er verslagen van de internationale demonstratie tegen het kapitalisme van 31 maart in Utrecht (klik hier om het artikel online te lezen), de 1 mei-demonstratie in Amsterdam in die in New York, en van de END:CIV filmavond in de Vrankrijk. Er zijn artikelen over Europol, over de Pinksterlanddagen, over de gevangen Uruguyaanse kameraad David Lamarte en interviews met ABC Moskou en Freedom Press. En dan is er ook nog uitvoerig aandacht voor de economie in de vorm van een discussie over ‘decroissance’ (economische krimp) en een artikel over de ‘commons’ (gemeenschappelijke gronden) als mogelijke uitweg uit ons huidige economische systeem.

Wil je zelf een bijdrage leveren aan de totstandkoming van Buiten de Orde? Schrijf een artikel, een actieverslag, een column of een cartoon. Of kom de redactie versterken! Je kunt je artikel sturen naar het adres: redactie@buitendeorde.nl.

De deadline voor het eerstvolgende nummer is 6 november 2012.

Het blad kost maar €2,50 en is verkrijgbaar bij de betere linkse boekhandel. Voor meer informatie over abonnementen en verkooppunten, kijk op www.vrijebond.org/buitendeorde

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *