reageer

Buiten de Orde zoekt dringend nieuwe vormgeverster

BdO#2De redactie van Buiten de Orde heeft geen vormgeverster meer. Gelukkig wil de vormgeefster het blad nog wel vorm geven totdat een nieuwe persoon is ingewerkt, maar uiterlijk tot aan het jubileumnummer in september. De vormgeving was tot nu toe een grote klus, maar we overwegen ook om dat werk op te delen. We zijn dus op zoek naar een of meerdere vormgeversters.

Heb jij ervaring met vormgeving van magazines/blaadjes/kranten, kan je overweg met de nodige software (Indesign, Photoshop), heb je tijd en vooral ben je gemotiveerd, dan ben jij misschien (een van) de geschikte persoon(en) om (een van) deze taak(en) over te nemen. Als je de ervaring niet hebt, dan kan je die bij ons misschien wel opdoen. Laat het ons weten voor 31 januari (redactie@buitendeorde.nl)

We willen de eerste twee nummers van 2014 nog in de huidige stijl uitbrengen, maar in september willen we naar aanleiding van het 25 jarig bestaan met een nieuw jasje uitkomen en een digitaal broertje of zusje. De nieuwe vormgeversters zullen gevraagd worden of ze mee willen werken aan de redesign, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat kan je verwachten? We vergaderen acht keer per jaar, waarvan de helft werkvergaderingen zijn (tijdens deze vergadering gaan we aan de slag met de ingezonden stukken) en de andere helft zogenaamde visievergaderingen zijn (tijdens dewelke we de inhoud van het volgende nummer in vullen). Het gaat over gemiddeld 68 pagina’s waarvoor 2 weken is uitgetrokken voor de vormgeving en de lay out bdo#1 van 2014 staat ergens in maart gepland.

Stel dat je dit ziet zitten, meld je dan aan bij de redactie (redactie@buitendeorde.nl) voor 31 januari. De redactie zal daarna contact met je opnemen.

De redactie van Bdo

, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *