Boekpresentatie: Anarchisme – een introductie * Utrecht

ACUVoorstraat 71
Utrecht
reageer

Boekpresentatie: Anarchisme – een introductie * Utrecht

Waar:           ACU, Voorstraat 71 – Utrecht

Wanneer:   Zondag 24 juni om 17:30 uur (aanvang)

                                            – tijdens Book-Cafè the Barricade

 

Op zondag 24 juni vindt in Utrecht een presentatie plaats van het boekje “Anarchisme – een introductie: een analyse van het heden en verleden;  strategieën voor de toekomst”. Het is een uitgave van de Vrije Bond die te gast is om de presentatie te verzorgen.

Op deze informatieve avond zal de totstandkoming van het boekje worden toegelicht en een korte inleiding in het anarchisme worden gegeven aan de hand van deze nieuwe uitgave. Daarbij zullen we kijken hoe anarchistische principes behulpzaam kunnen zijn voor de verandering van de maatschappij. Na de inleiding zal er gelegenheid zijn voor vragen en discussie.

Op de avond zal uiteraard het boekje zelf verkrijgbaar zijn. Tevens zal er informatie zijn over de Vrije Bond, waar naast het nieuwe boekje ander materiaal – stickers, flyers, posters, brochures en boekjes – beschikbaar zijn.

Het doel van de bijeenkomsten zijn allereerst natuurlijk de nieuwe uitgave van de Vrije Bond onder de aandacht te brengen en een introductie te geven op het anarchisme. Daarnaast echter is een bijkomend doel dat we mensen willen stimuleren eigen structuren op te zetten in hun stad of dorp. We willen kijken hoe we mensen kunnen met middelen en ervaring kunnen ondersteunen om een eigen lokale structuur op te zetten.

 

De lezing op deze locatie is in samenwerking met Book-Cafè the Barricade. Naast deze lezing is er ook aansluitende programmering, waaronder (vegan) eten. Check hier voor informatie over Book-Cafè the Barricade, en hier voor Facebookpagina..

Wil jij ook een presentatie in jouw stad of dorp organiseren , stuur ons dan een mailtje via secretariaat@vrijebond.nl Heb je geen toegang tot een zaal? We willen ook experimenteren met bijeenkomsten thuis, voor bijv. vrienden en bekenden.

, , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *