Boekpresentatie “Anarchisme -een introductie” op de Anarchist Bookfair Amsterdam

Plantage DokPlantage Doklaan 8-12
Amsterdam
1

Boekpresentatie “Anarchisme -een introductie” op de Anarchist Bookfair Amsterdam

Op de Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam zal de in het voorjaar verschenen eerste werkelijke uitgave van de Vrije Bond worden gepresenteerd: het boek Anarchisme – een introductie; analyse van het heden en verleden, strategieën voor de toekomst. In deze presentatie een korte introductie op anarchisme worden gegeven aan de hand van deze nieuwe uitgave. Daarbij zullen we kijken hoe de principes van het anarchisme handvatten kunnen bieden voor concrete maatschappijverandering.

De tweede editie van de Anarchistische Boekenbeurs Amsterdam

Na groot succes vorig jaar bij het jubileum van de Anarchistische Bibliotheek Bollox, gaan we verder met boeken, zines, kleding, buttons, uitgevers, distro’s, workshops, films, praatjes, veganistisch eten en een avond programma met live muziek.

Wij doen dit om te bouwen aan een anarchistische beweging die zich kan verzetten tegen het geweld van de staat en het kapitaal. In een tijd van verrechtsing is het van belang om ons te richten op het bouwen van infrastructuren voor een autonome en strijdbare beweging. Anarchistische boekenbeurzen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ze zijn dé plek om mensen met elkaar te verbinden en nieuwe ideeën, teksten, actie- en propagandamateriaal met elkaar uit te wisselen.

Als je met ons in contact wil komen, stuur ons dan een mailtje op anarchistbookfairamsterdam (at) riseup.net

Ga naar de website voor meer informatie.Het programma staat nog niet vast, maar er zullen in ieder geval stands zijn van AFA NederlandAnarchische Groep AmsterdamASEEDAtalantaAutonomen BrabantAnarchistische Boekwinkel OpstandPaper Jam Print CollectiefSpreekuur89Boek-Café De Barricade en de Vrije Bond.

, , ,

Eén reactie op “Boekpresentatie “Anarchisme -een introductie” op de Anarchist Bookfair Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *