Informatie over Blockupy Frankfurt

BolloxEerste Schinkel­straat 14-16
Amsterdam
1

Blockupy! Informatie en mobilisering voor het Blockupy protest in Frankfurt.

blockupy-demo-bengalo-624x200

 

De Vrije Bond zal zich als organisatie inzetten om de komende Blockupy acties in Frankfurt te ondersteunen. Een eerste inhoudelijke oriëntatie op deze acties zal plaatsvinden in het weekend van Global Uprising (15 tot 17 november 2013 in Amsterdam).
In de Bollox (Anarchistische Bieb) zal er op zaterdagmiddag 16 november 2013 een informatieronde gehouden worden over de Blockupy acties, uitleg en discussie over de achterliggende doelen van dit (deze vorm van) verzet.

Start 16.00 uur op de Eerste Schinkelstraat 14-16 te Amsterdam.

Meer informatie over Blockupy:
https://blockupy-frankfurt.org/

,

Eén reactie op “Blockupy! Informatie en mobilisering voor het Blockupy protest in Frankfurt.

 • Hier ben ik helemaal voor.

  City blocks- Woodblocks..no woodstocks!

  Als we de ‘deelstrijden’ om het maar even in het juiste jargon te houden ontstijgen, in die zin, dat we duidelijk maken overal ter wereld, dat we het beu zijn en dat dit ‘geen lokale’ situatie alleen is.
  De diversiteit van alle deelstrijden vormt immers vanzelf een groot geheel natuurlijk, maar dat komt niet altijd zo over op veel mensen.
  Of dat nu Instanbul of Brazilie is..het is allemaal verbonden en de dezelfde schreeuw om vrijheid en een ‘sociale verandering wereldwijd.

  Het is niet zozeer de droom van een enorme massa, want die slaapt veelal en blijft dat nog wel even doen.
  Het is de realiteit van de grote groep die wel wakker is en de vernietiging en uitbuiting niet langer wil laten doorgaan.
  Of dat nu ‘gewone burgers’, individuele anarchisten, activisten, occupy, de pleinbezettingen, de revolutionairen in Mexico, de jeugd van Egypte en Tunesie of de Idle No More beweging is.
  En die groep zal niet stoppen; slechts groeien en bewuster worden van wat ze wel kunnen bereiken als ze zich maar niet laten pakken en zakken door representatie dmv politici, leiders, partijen etc.

  Blockupy and Woodblocks worldwide.

  One for (A)ll- All for one; planet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *