Grote Picket Bastion Hotel Amsterdam

BolloxEerste Schinkel­straat 14-16
Amsterdam
reageer

Bastion Bastards, nieuwe actieronde 3/4 nov

http://www.agamsterdam.org/wp-content/uploads/2012/10/roze.jpgDe Anarchistische Groep Amsterdam is nu twee maanden bezig met de Bastion Bastards Campagne en we hebben al een behoorlijk c.v. opgebouwd. Na diverse acties (pickets, posters, graffiti en de start van een online imago bash-campagne) in zowel Amsterdam als andere steden – zelfs in Düsseldorf – hebben we Bastion de kans gegeven om met ons in dialoog te gaan.

Omdat Bastion blijft weigeren op onze eisen in te gaan (of zelfs met ons te praten: http://www.agamsterdam.org/bastion-hotels-wil-niet-praten) is het tijd voor een nieuwe actieronde. Daarom roepen wij voor het weekend van 3 en 4 november op tot een landelijk actieweekend tegen de Bastion Bastards!

In Amsterdam zal in ieder geval op zondag 4 november een Grote Picket worden gehouden bij het Bastion-filiaal waar onze kameraad als schoonmaakster werkte. Denk niet dat het een gewone picket gaat worden, we gaan supersized bowlen voor de deur: strike back! Wij hopen dat mensen uit de omgeving Amsterdam hier naartoe zullen komen en dat andere mensen op eigen wijze hun solidariteit willen tonen in hun steden, bijvoorbeeld door het opzetten van een lokale picket of andere creatievere acties  (kijk hier voor hun locaties: http://www.bastionhotels.nl/nl/onzehotels/).

Grote Picket Bastion Hotel Amsterdam
Verzamelen: Binnenpret, Eerste Schinkelstraat 14-16, Amsterdam
Tijd: zondag 4 nov, 12:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *