reageer

[Appelscha] Praktische informatie Vrije Bond Congres

Zoals jullie hopelijk al weten is er einde deze maand het Vrije Bond Congres, van 23 tot 25 augustus op kampeerterrein Tot Vrijheidsbezinning in Appelscha. Bij deze enkele mededelingen en vragen vanuit de congres voorbedreidingsgroep.

vrije bond congres

Slaapplaatsen:

Wij roepen iedereen op om zelf een tent, slaapzak, matje en andere kampeerspullen mee te nemen voor de overnachtingen. Mochten er redenen zijn dat jij niet in een tent kan slapen, laat ons dat zo spoedig mogelijk weten. Er zijn namelijk slaapplaatsen beschikbaar in het huisje en enkele caravans voor mensen die niet in een tent kunnen overnachten.

Kinderen:

Mocht je met je kind/kinderen komen laat dat dan ons ook weten want dan kunnen wij iets regelen voor een kinderprogramma en kinderopvang. Mocht er behoefte aan zijn kunnen we ook kijken of mensen met kinderen in een van de caravans kunnen slapen.

Vervoer:

Mensen die met een auto naar het congres komen laat aub weten als je extra plek(ken) hebt in jouw auto en waarvandaan jij vertrekt. zodat er mensen met jou kunnen meerijden. Dat scheelt heel veel in de kosten en is goed voor het milieu. Wij kunnen dan mensen met elkaar in contact brengen die eventueel vervoer nodig hebben. Een soort van carpool coördinatie. Dus mensen met auto’s laat weten wanneer en waarvandaan je vertrekt. 
Voor de duidelijkheid er word geen bus oid geregeld door het congres.
Mocht je met het openbaar vervoer gaan, check dan ruim van te voren de NS website, omdat in de zomer vaak aan het spoor wordt gewerkt

Voertaal is Nederlands:

De voertaal op het congres zal Nederlands zijn. De reden hiervoor is dat de meeste leden van de Vrije Bond Nederlands als eerste taal spreken en lang niet iedereen het Engels beheerst.

The congres will be in Dutch, when you cannot understand Dutch let us know beforehand so we can organize traslators that will do a whisper translation. We know that there are several non-Dutch speaking members of the Vrije Bond, so please let us know if you want whisper translation.

Eten:

Actie keuken Le Sabot organiseert het ontbijt, lunch en avondeten, het eten is veganistisch en biologisch. Mocht je allergieën hebben laat dat ons zo snel mogelijk weten.

Dus stuur ons alsjeblieft een bericht ivm de bovenstaande vragen!

Mocht je willen helpen met opbouwen, kinderprogramma, fluistervertaling, notuleren, schoonmaken, (koken word voor een groot gedeelte gedaan door Le Sabot maar ook zij kunnen hulp gebruiken) laat het ons weten!

congresvrijebond2019 (at) riseup (dot) net

Strijdbare groetjes,

Vrije Bond Congres voorbereidingsgroep 

, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *