reageer

[Appelscha] Het programma van de PL is rond!

We hebben ons best gedaan om dit jaar weer een interessant, divers en vernieuwend programma op te zetten. Wat kun je onder meer verwachten:

Klik hier voor een grotere versie.

Je kan komen kickboksen, mee doen met een praatgroep over toxic masculinity, een workshop over seksisme en racisme volgen of meer leren over anarchisme en school. Ook is er dit jaar een infopraatje over repressie in Rusland, een workshop over accountabilityprocessen, een workshop over klimaatrechtvaardigheid en de agro-industrie, en een spel over ondersteuning bij abortus.

En: de marketing van anarchisme, Pravini en haar documentaire The Uprising, workshop woordvoeren bij kraken, presentatie over de geschiedenis van anarchistische muziek, workshop boeken scannen en online zetten, workshop lockpicking, workshop havermelk maken, en een quizzzz van de Arrestantengroep.

Natuurlijk is er ook het hele weekend een uitgebreid kinderprogramma van Kinderpret en een cultureel programma met dit jaar vooral folkmuziek op zaterdag en op zondagavond een liveoptreden van Pravini.

De gehele aankondiging met meer info over de locatie, donaties en bereikbaarheid vind je hier.

, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *