Anarchistische Pinksterlanddagen 2017

reageer

Anarchistische Pinksterlanddagen 2017

De Pinksterlanddagen (PL) is een driedaagse bijeenkomst die dit jaar plaatsvindt op 3 en 4 juni. Het is een bijeenkomst voor anarchisten en iedereen die zich door het anarchisme laat inspireren. De dagen zijn een staalkaart van de anarchistische beweging in Nederland en daarbuiten. Onderwerpen van de verschillende workshops zijn de verscheidene thema’s van de sociale strijd die in Nederland en daarbuiten plaats vinden: van antikapitalisme, feminisme, anti-racisme en antimilitarisme tot arbeidsverhoudingen, migratie, dierenrechten, milieustrijd, eigen media, het opbouwen van de beweging en de geschiedenis van het anarchisme.

De PL is een lang weekend vol ontmoetingen, discussies, workshops, muziek en film. Er is een speciaal programma voor kinderen en er is jaarlijks een uitgebreide boekenmarkt. Elk jaar komen er ongeveer vijfhonderd mensen naar de PL waarvan een groot deel op het terrein kampeert.

Op de website van de PL is inmiddels ook het programma te bekijken: http://www.pinksterlanddagen.org/programma/programma-pinksterlanddagen-2017-bekend

Zie voor meer info de website van het tweedaagse festival: www.pinksterlanddagen.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *