[Den Haag] Anarchistische Boekenwinkel Opstand heropent!

OpstandBeatrijsstraat 13
Den Haag
reageer

Anarchistische Boekenwinkel Opstand heropent!

Na een periode van verbouwingen en herstructurering van het collectief zijn we klaar om weer open te gaan! Daarom willen we jullie uitnodigen voor een gezellig samenzijn.

Aanstaande donderdag, 1 juli, van 17:00 tot 22.00 uur, Opstand, Beatrijsstraat 12, Den Haag

opstand

Er zullen een heleboel leuke dingen gebeuren!

  • GRATIS BOEKEN uit het archief
  • Een selectie NIEUWE BOEKEN (zie foto’s, interessante dingen)
  • Hapjes en drankjes (alcoholisch en non-alcoholisch) en veganistische COOKIES 🙂
  • BOEKENWISSEL! Wil je boeken ruilen met iemand? Geweldig! Breng een boek mee dat je wilt ruilen, wij nemen ook wat mee 🙂

Eten en boeken zijn op donatie, wat ons zal helpen de huur te betalen en meer evenementen te organiseren in de nabije toekomst!

Je kan vanaf die dag ook boeken lenen uit onze nieuw opgerichte BIEB! Je kunt de inventaris online bekijken (https://inventaire.io/inventory/Opstand_Library ). De bibliotheek is een werk in uitvoering, dus er zullen wel af en toe nieuwe boeken binnenkomen 🙂 De voorwaarden voor het lenen zijn vergelijkbaar met andere anarchistische bibliotheken, laat je contactgegevens achter en een borg, en je kunt het boek voor een maand lenen.

Omdat we weten hoe raar het kan zijn (niet alleen vanwege covid maar vanwege 100 redenen) om weer naar een evenement te gaan/alleen/… hebben we wat dingen voorbereid om het hopelijk makkelijker te maken (wij zijn ook zenuwachtig!). Er zullen wat gespreksstarters zijn om ons allemaal te helpen elkaar beter te leren kennen.

Ook zal er een spel zijn dat we samen kunnen spelen (het heet BYOB: Bring your own book).Achtergrondmuziek en/of akoestische steven universe liedjes gegarandeerd!Toegankelijkheid: De ingang van de Opstand is niet rolstoeltoegankelijk, maar er is wel een weg als je de hoofdingang van de Samenscholing/Water en Brood in gaat. De deur staat dan open. Bij twijfel even roepen naar Max, zij komen zo nodig assisteren. Er is ook een geschikt toilet.

In de late avond is onze ruimte nog een beetje donker, onze excuses, we werken eraan. Het evenement zal zowel buiten (aan de voorkant/in de voortuin de Opstand) als binnen gebeuren, om het veilig te houden. Neem alsjeblieft je eigen gezichtsmasker mee.

Hou je taai en hopelijk tot ziens,
jullie nieuwe Opstand Collectief

, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *