[Leuven] Anarchist Book Club

1

Anarchist Book Club Leuven

Het duurt nog even tot de anarchistische boekenbeurs Amsterdam, maar heb je al zin om te lezen? In Leuven organiseert de Leuven Anarchistische Groep de Anarchist Book Club, en in Amsterdam is er de leesgroep van de Vrije Bond Amsterdam.

Anarchist Book Club

De Anarchist Book Club Leuven vindt elke laatste vrijdag van de maand tussen 20.00 en 22.00 plaats in JH Sojo. De bijeenkomsten zullen in het Engels zijn. Voorkennis van de leesstof is niet verplicht, maar wel aangeraden.

JH Sojo
Eénmeilaan 35
Kessel-Lo, Leuven

Vrije Bond Amsterdam Leesgroep

De leesgroep van de Vrije Bond Amsterdam vindt elke laatste donderdag van de maand tussen 19.30 en 21.30 plaats in de Nieuwland. Er is de mogelijkheid om om 18.30 aan te schuiven bij het eten. Het zou fijn zijn als je kan laten weten als je mee wil eten, dan kunnen we daar rekening mee houden.

In september lezen we ‘The historical failure of Anarchism’ van toenmalig anarchist Chris Day, waarin kritiek wordt geuit op anarchisme en anarchistische methoden. We lezen deze tekst omdat het belangrijk is om ook onze eigen ideeën onder de loep te nemen. In oktober lezen we een reactie op deze tekst, namelijk ‘In defense of Anarchism’ van Ron Tabor. Deze tekst neemt het dan weer op voor het anarchisme. Beide teksten komen voort uit discussies over het anarchisme in Love and Rage, een anarchistische federatie die tussen 1989 en 1998 actief was in de V.S.

Nieuwland
Pieter Nieuwlandstraat 93A
Amsterdam

, , , ,

Eén reactie op “Anarchist Book Club Leuven

  • Mooie poster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *