reageer

Aanvulling Calais Info-avond

No Borders Camp Brussels

Van 27 september tot  en met 3 oktober 2010 zal er in Brussel actief gewerkt worden (voor de verandering), aan het doen verdwijnen van de grenzen. Helaas, grenzen verwijnen niet uitzichzelf, daarvoor is geld nodig. Daarom organiseren wij zaterdag 19 juni een benefiet en informatie bijeenkomst in de MKZ (1ste Schinkelstraat 14). Een paar kameraden van de voorbereidingsgroep zullen komen vertellen hoe het met de voorbereidingen staat en welke dingen nog gebeuren moeten. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die op de een of andere manier wil bijdragen aan het No Border Camp, die er meer over willen weten, of gewoon willen komen eten en drinken voor een goed doel.


Vanaf 19:00 zal er veganistische soep en brood zijn tegen donatie.  Info-avond zal naar verwachting beginnen rond 20:00.

Als aanvulling op de infoavond over het NoBorderCamp in Brussel  zullen er ook mensen van de Nederlandse CMS (Calais Migrant Solidarity) groep aanwezig zijn.
Half juli vertrekt er namelijk een groep Nederlandse activisten richting Calais om daar op verschillende manieren de strijd van de migranten te ondersteunen.

Heb je interesse in wat CMS NL doet of wil je zelf misschien een keer mee reizen naar Calais dan ben je van harte welkom.

Voor meer info over de strijd van migranten in Calais:
http://calaismigrantsolidarity.wordpress.com/

Contact CMS Nederland: cms.nl@puscii.nl

, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *