1

A.K. Gent presenteert (16/09/11): aan tafel met “Van god los)

Op 16 september komen de mensen van de nieuwe anarchistische publicatie “Van god los” hun schrijfsel voorstellen in het anarchistisch centrum. Een ideale gelegenheid om kennis te maken, vragen te stellen en discussies te voeren.

Voor wie een hapje wil eten ,voor we eraan beginnen om 19u30,  is er  volkskeuken om 19u

@Sparrestraat 1a Gent

A.K. GENT/VRIJE BOND

http://www.ak-gent.tk

 

, ,

Eén reactie op “A.K. Gent presenteert (16/09/11): aan tafel met “Van god los)

 • Het Anarchistisch kollektief Gent/Vrije bond (A.K. Gent/VB) organiseert een discussie over de perspectieven van de strijd tegen het kapitalisme en een discussie over het bundelen van verschillende krachten om een sterkere vuist te kunnen maken tegen de bezuinigingen van het kapitalisme.

  Volgens mijn laatste informatie is deze bijeenkomt, die één dag eerder plaatsvindt, ook een belangrijk treffen, waar verschillend groepen van verschillend pluimage aan deelnemen.

  OPROEP!

  Hallo beste mensen.

  Graag hadden we jullie uitgenodigd om mee in discussie te gaan in Gent op 11 september 2011 in het anarchistisch centrum ASSEZ in de Sparrestraat 1a Gent.
  We plannen een discussie over perspectieven in de strijd tegen het
  kapitalisme en een discussie over het bundelen van verschillende krachten om een sterkere vuist te kunnen maken tegen het kapitalisme. Bovendien zouden we van deze gelegenheid gebruik willen maken om een voorstel te lanceren richting andere groepen die zich in het linkse antikapitalistisch spectrum bevinden.
  Graag hadden we op de discussie van 11 september ook mensen van de IKS erbij gehad. Andere groepen en individuen zullen ook aanwezig zijn…
  Deze discussie zal plaatsvinden op 11 september 2011, vanaf 14.30, uur.in het Anarchistisch Centrum ASSEZ in de Sparrestraat 1a te Gent,

  Vriendelijke kameraadschappelijke groeten
  Anarchistisch kollektief Gent / vrije bond (A.K. Gent/VB)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *