Anarchistische boekenmarkt utrecht

MoiraWolvenstraat 10
Utrecht
1

Anarchistische boekenmarkt utrecht, met oa Dennis Bos en 1 MEI discussie

Op 19 januari 2013 is het dan eindelijk zover, de anarchistische boekenmarkt in Utrecht.
Na enkele verschuivingen en veranderingen zal het dan toch plaatsvinden in de Moira (Wolvenstraat 10). Op deze dag zullen er vele stands aanwezig zijn van actiegroepen en distros met een breed aanbod van boeken die niet te vinden zijn in reguliere boekenwinkels.


Naast de boekenstands is er ook een ander programma in de ACU (Voorstraat 71) enkele minuten lopen van de Moira. Hier zullen workshops plaatsvinden en discussies en ook een moment om even wat te eten. Onder ander in het programma is een presentatie van Dennis Bos. Dennis komt langs om te praten over zijn nieuwe boek (zo nieuw dat het nog niet uit is). Deze behandelt de Parijse Commune en hoe deze gebeurtenis gebruikt is voor propaganda doeleinde door socialisten en anarchisten in de jaren erna. Tevens zal er dit jaar een voorsprong worden genomen op een discussie die, hopelijk, vaker plaats zal gaan vinden. Namelijk wat te doen op 1 Mei 2013. Gaat er weer een demo komen, hebben we hier nog zin in, wordt het tijd voor andere tactieken of laten we zien dat repressie ons niet afschrikt. Genoeg om te bediscussiëren, dus denk erover na en deel je mening bij de discussie.

Maar behalve dit alles is het ook een dag om bij elkaar te komen en oude bekende weer te zien en nieuwe bekende te maken. Voor een uitgebreid programma zie de website:
www.ak-utrecht.nl

Er zijn voor de dag zelf nog vrijwilligers nodig dus ben je geïnteresseerd om the helpen met bijvoorbeeld coördinerende taken meld je aan via: boekenmarkt(at)ak-utrecht.nl
Tot 19 januari,

AK-Utrecht
, , ,

1 reacties op “Anarchistische boekenmarkt utrecht, met oa Dennis Bos en 1 MEI discussie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *