1872 Radio #5

reageer

1872 Radio #5

Vijfde uitzending van 1872 radio is dit weekend in de lucht op Radio Tonka! Luister live mee op 92.0FM in Den Haag of stream op radiotonka.org.

1872 maakt een (maandelijks) radioprogramma op Radio Tonka. Het programma is op de 3e zaterdag van de maand tussen 00.00 en 01.00 in de lucht op 92.0 FM. Op internet is de radio te belusiteren op radiotonka.org. Via deze link vind je de uitzendingen om terug te luisteren en te downloaden.

Deze maand blikken we terug op de demonstratie bij het Detentiecentrum Rotterdam en focussen we op de bedrijven die de vervloekte gevangenis exploiteren.

1872 radio

1872 is een lokaal anarchistisch initiatief in Den Haag en omgeving. Doelstelling is om nieuws en informatie te delen over sociale strijden in en rond Den Haag en om een uitlaatklep te zijn voor lokale anarchistische kringen.

1872 schaart zich niet achter een specifieke anarchistische tendens of theorie, maar heeft als doelstelling de concrete praktijken van anarchisten en anti-autoritairen te verspreiden. De verspreiding van de berichten die uit 1872 voortkomen zijn onderdeel van een narratief dat haaks moet staan op de wereld van staat en kapitaal. Dit narratief is zowel extern als intern, bedoeld voor het anarchistisch netwerk en zij die zich daarbuiten bevinden, om zo met elkaar te communiceren via actie, praktijk en sociale beweging.

1872 verschijnt in de vorm van een krant en radio programma. Het 1872 blad verschijnt wanneer het nodig is. Soms een dik en uitgebreid exemplaar, soms dun en specifiek. Het blad heeft helaas geen vast verspreidingspunt. Daarom wordt de PDF versie ook online aangeboden! Klik hier voor de verschenen edities! Of, in de bus bezorgd! In Den Haag en net daarbuiten wordt de krant gratis bezorgd. Mail je bezorg adres naar 1872(at)riseup.net om je aan te melden. Je hoeft geen naam bij de bezorgmelding te zetten!

Tot op de barricades!

, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *